• ТОП-Готель
  • ТОП-Тури
  • ТОП-Країна

Документи на візу

ПОЛЬЩА

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ВІЗ

1.Оригінал закордонного паспорту, дійсний не менш ніж 4 міс (120 днів) після дати запланованої подорожі (обовязкова наявність чотирьох чистих сторінок). Ксерокопія першої сторінки та всіх сторінок з відмітками.

При наявності 2-го діючого або старого паспорту потрібно надати його в оригіналі та копії всіх сторінок. Паспорти з подовженим строком дії не приймаються.

2.Копія внутрішнього паспорту (всі сторінки).

3.Дві кольорові фотографії 3,5х4,5 (80%обличчя), зроблені не пізніше місяця тому. Скановані фотографії не приймаються.

4.Копії свідоцтва про шлюб, розлучення, смерть чоловіка/дружини.

5.Анкета для відкриття візи Шенген.

Для дітей додатково:

1.Копія свідоцтва про народження.

2.Довідка з навчального закладу (для школярів) з вказанням адреси і телефону школи, із зазначенням того, що заклад не заперечує проти відсутності на час подорожі.

3.Для неповнолітніх дітей, які подорожують з одним із батьків (в супроводі інших родичів) — копію нотаріально завіреного дозволу на виїзд за межі України від одного з батьків (від батьків) терміном на один місяць від початку туру. У дозволі вказувати першу країну при перетині кордону. Наприклад: Польща та інші країни Шенген зони..

4.Копія українського паспорту батька/матері.

5.Якщо в дитини немає одного з батьків, подається копія відповідного документу.

Для пенсіонерів додатково:

1.Оригінал та копія пенсійного посвідчення.

Для студентів додатково:

1.Оригінал або нотаріально завірена копія студентського квитка.

2.Довідка з навчального закладу з вказанням адреси, телефону деканату, із зазначенням того, що заклад не заперечує проти відсутності на час подорожі.

Для подорожуючих на автомобілі додатково:

1.Копія техпаспорта на автомобіль.

2.Копія водійських прав.

3.Копія “зеленої карти”.

Примітка: Діти можуть бути вписані у паспорт батьків включно до 14 років, після чого обовязковий проїздний документ.

Консул може вимагати особистої подачі документів, а також підтвердження матеріального забезпечення туриста (довідка з роботи, довідка з банку).